GÜZELLİĞE GÜZELLİK KATMAK

GÜZELLİĞE GÜZELLİK KATMAK

Thursday, November 28, 2019

Hepimiz bıçaksız güzelleşmenin yollarını arıyoruz. Yaşlanma sürecini yönetmek hepimiz için bir fenomen haline geldi. Cildimiz en iyi giysimiz ve hepimiz yaşımızın getirdiği ve özellikle dış etkilerin oluşturduğu zarara karşı önlem almak istiyoruz. Yüzümüzde değişikliklere tahamülümüz yok ancak aynaya baktığımızda en güzelini görmek istiyoruz.  Her sabah kalktığınızda yüzünüzün daha parlak ve canlı görünmesini, daha da gençleştiğini görmek ister misiniz?

Sadece birkaç enjeksiyonla aynaya baktığınızda bu değişimi görmek mümkün mü?

Yüz ifadesindeki doğallığı değiştirmeden gençleşmeyi sağlamak elimizdeki çok güçlü bir silahlar var.  Vücudumuzda yaşla ve çevresel faktörlerin etkisiyle azalan kolajen ve elastin sentezini yerine koymak çok önemlidir. Bunların azalması demek, cildimizde elastikiyet kaybı, hücre üretiminin  yavaşlamasıyla lekelenmenin artışı ve cilt tonunun tamamen bozulması. İşte bu azalanları doğal yollarla etkili formda yerine koyarak hem cilt sıkılığını düzeltmek hem de lekelerle mücadele etmek mümkün. Somon DNA Aşısı cilt hücreleri üzerine direkt etki ederek hücrelerin onarımını sağlayıp, yaşlanmanın ve güneş hasarının getirdiği zararları ortadan kaldırmaktadır.  Seanslar halinde uygulanan bu sistem vücudun doğal elemanlarından oluşmaktadır. Sıklıkla duyduğunuz cildin nemini sağlayan yani hücrelerin devamlılığını oluşturan hyaluronik asit molekülleri ve hücre çekirdeğini onaran polinükleotidlerin bir arada kullanılması prensibine dayanmaktadır. Polinükleotidler somon balığından elde edilen DNA molekülleridir.  Bu iki molekül birbiri ile sinerjik etki ile çalışmaktadır. Yani iki  molekül birbirinin etkisini artırmaktadır.

Neden somon balığı!!!

İnsan cildine en yakın DNA fraksiyonu somonu balığından elde edilmektedir. İtalya’da Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış tesiste üretilen somon balıklarından elde edilen DNA zincirleri tamamen doğal ve tüm yabancı proteinlerden arındırılmıştır. Alerjik reaksiyon riski minimuma indirilmiştir.

Pİ Somon DNA Aşısı,  hazır şırıngalardadır ve 2 ml’in tamamı tüm cilde uygulanmaktadır. En önemli özelliği ise üretici firmanın teknolojisinden dolayı  alerjik reaksiyon riskinin minimuma indirilmiş olmasıdır.  Ayrıca içeriğindeki DNA oranı yaklaşık 10 kat daha fazladır.  Bu sebeple etkinliğini dramatik olarak görmek mümkün. İnce çizgileriniz varsa azaldığını, yüz ovalinin düzelmeye başladığını, ayrıca lekelerinizin bile yavaş yavaş açıldığını görebilirsiniz. Cilt daha homojen bir görünüme kavuşmakta, özellikle alt yanak bölgesindeki boşalmanın dolduğunu, cildin sağlıkla parladığını görebilirsiniz.

Diğer gençleştirme yöntemlerinden farkı nedir?

Etkisini çok hızlı bir şekilde görebileceğiniz, her seans sonunda cildinizdeki değişimi gözle görülür şekilde fark edeceğiniz bir uygulama. Farklı yöntemlerle de kombinleyerek cilt yapısının düzelmesini maksimum düzeyde destekleyebiliyoruz. Örneğin, Scarlet tedavisi ile birlikte uyguladığında sonuçların daha etkin hale geldiğini görülebiliyormuş.

Hücre onarımını yapan bu tedavi, cilt tonunun eşitlenmesini sağlıyor ve özellikle belirgin lekeler üzerinde rengin açılmasına yardımcı olmaktadır.  Özellikle leke tedavisinde laser yada peeling kombinasyonları ile tedavinin etknilğinin en iyi şekilde sonuçlanmasına yardımcı olmaktadır. Leke tedavisinde rolü, cilt hücrelerinin onarımını sağlayarak, lekeyi yapan hücrelerin doğru şekilde üretilip, lekenin daha da koyulaşmasının önüne geçmektedir.

BÜLTENİMİZE KATILIN

Yenilikler, kampanyalar, haberler, etkinlikler ve blog içeriklerinden anında haberdar olabilmek için e-bültenimize hemen kayıt olun.

E-Bülten
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Aydınlatma Metnini okudum ve onaylıyorum.
top